ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

Ποτέ δεν είναι αργά. Και αν στο άκουσμα αυτής της φράσης σας έρχονται στο νου άνθρωποι που θέλουν να δικαιολογήσουν την αναβλητικότητα τους, τότε ήρθε η ώρα να γνωρίσετε τη Μίρκα.

Στα 41 της χρόνια ένα απόγευμα που ήταν στη δουλειά πληροφορήθηκε μέσω… τηλεοπτικού διαγγέλματος την απόλυση της. Μαύρο στις οθόνες, μαύρο στη ζωή 2.500 ανθρώπων. Άλλοι πήραν το δρόμο της υποταγής, άλλοι το δρόμο της αντίστασης, άλλοι το δρόμο της κατάθλιψης και άλλοι των ομματιών τους. Η Μίρκα μάζεψε το μυαλό και την ψυχή της, γέμισε ένα σακβουαγιάζ με τα αναγκαία και έβγαλε ένα εισιτήριο για τη Σκωτία. Εδώ και ένα χρόνο μοιράζεται μια κουζίνα με άλλους πέντε που έχουν τα μισά της χρόνια και ζει σε ένα μικροσκοπικό δωμάτιο της φοιτητικής εστίας του πανεπιστημίου της Γλασκόβης. Αισθάνεται όμως πλήρης γιατί κάνει το όνειρο της πραγματικότητα. Μια περιπέτεια που θα παρακολουθήσουμε και όλοι εμείς μέσα από τα v-logs της Μίρκας στο 360pedia.gr.


Το 360pedia.gr είναι υπέρ της ελεύθερης διακίνησης της πληροφορίας αλλά κατά της εκμετάλλευσης της δημοσιογραφικής δουλειάς ιδιαίτερα όταν είναι πρωτότυπη. Σας καλούμε να σεβαστείτε τους όρους χρήσης του περιεχομένου μας που θα βρείτε ΕΔΩ.